Kako Vam možemo pomoći?

Traži / Ponudi uslugu

Kako Vam možemo pomoći?

Telefonska podrška trenutno nije u funkciji. Molimo Vas za strpljenje. Kontakt možete izvršiti pisanim putem.

Tri načina za slanje upita/zahtjeva

Prvi način:

Na početnoj stranici Fix.ba pronaći ćete kvadratić sa opcijom upisa usluge koju tražite i odabira grada u kojem Vam je usluga potrebna. Upisom ključne riječi željene usluge, ispisati će Vam se dostupni servisi koji nude traženu uslugu. Potom, prođite kroz forme pitanja koje će stručnjacima pomoći da definiraju svoju ponudu prema Vašem zahtjevu. Jednom kada svoj zahtjev pošaljete, on će biti dostupan svim stručnjacima koji se navedenom uslugom bave i oni će Vam se javiti sa svojim prijedlogom ponude.

 

 

Drugi način:

Ulaskom u jednu od Fix kategorija (Dom i kancelarija, Ljepota i zdravlje, Edukacija, Ostalo i Vozila) pronađite servis koji Vam je potreban. Klikom na servis otvorit će Vam se lista stručnjaka koji nude traženu uslugu, sa automatskom formom za popunjavanje odgovora o usluzi koja Vam je potrebna. Osim automatske forme, sa desne strane bit će Vam dostupna opcija “Pošalji upit za ovu uslugu”, i ukoliko je želite koristiti kliknite na nju. Nakon što ispunite svoj zahtjev, on će biti dostupan svim stručnjacima datog servisa koji će Vam se javiti sa svojim prijedlozima ponude.

 

 

Treći način:

Treći način na koji možete poslati Vaš zahtjev za određenu uslugu jeste da u Fix kategorijama pronađete željenog stručnjaka, analizirate njegov profil i dojmove ranijih korisnika njegovih usluga i zatražite direktnu ponudu. U sekciji “Usluge koje pružamo” izaberite uslugu koja Vam je potrebna ili kliknite na “Pošalji upit stručnjaku” gdje će Vam se izlistati sve dostupne usluge koje stručnjak pruža. Nakon što ispunite zahtjev, ponuda će stići samo odabranom stručnjaku i on će Vam se javiti sa svojom ponudom.