Kako Vam možemo pomoći?

Traži / Ponudi uslugu

Kako Vam možemo pomoći?

Telefonska podrška trenutno nije u funkciji. Molimo Vas za strpljenje. Kontakt možete izvršiti pisanim putem.

Savjeti za pretragu

Pretraga je jedna od ključnih stvari na Internetu. Da bismo Vam je dodatno olakšali i u samo nekoliko koraka omogućili pronalazak prave osobe, stručnjaka koji će Vam pružiti odgovarajuću uslugu i riješiti izvjestan problem, kreirali smo web stranicu koja omogućava potpuno novi način spajanja korisnika sa profesionalcima, Fix.ba

 

Probajte sa različitim riječima

Postoji mnogo riječi koje mogu opisati uslugu koja je Vam potrebna. Najbolji način za pretraživanje jeste da isprobate kombinaciju od po 2-3 ključne riječi i pokušate pronaći servis koji nudi izvjesnu uslugu. Također, listu dostupnih servisa i profesionalaca možete pronaći u osnovnim kategorijama koje vidite vrhu Fix stranice: Dom i kancelarija, Ljepota i zdravlje, Edukacija, Ostalo i Vozila. Ukoliko niste u mogućnosti da pronađete uslugu ili stručnjaka koji Vam je potreban, budite slobodni da kontaktirate našu korisničku službu na broj telefona: 033 407 712 ili putem e-maila: info@fix.ba.

 

Ne koristite specijalne znakove

Korištenje specijalnih znakova kao sto su povlake - ili "&" ili "#", i sl. može samo zakomplicirati pretragu.

 

Razmotrite surfanje

Ako ne tražite ništa specifično, pokušajte surfati kroz listu kategorija Dom i kancelarija, Ljepota i zdravlje, Edukacija, Ostalo i Vozila.