Kako Vam možemo pomoći?

Traži / Ponudi uslugu

Kako Vam možemo pomoći?

Telefonska podrška trenutno nije u funkciji. Molimo Vas za strpljenje. Kontakt možete izvršiti pisanim putem.

Historijat

 

                                                                       2009. Godina 

            

Domaća kupoprodajna zajednica dobila je novo sredstvo za zbližavanje prodavača i kupaca, Pik.ba – Svijet kupoprodaje, spojivši jednostavno, a do tada nezamislivo, prodavače i kupce udaljene ponekad i više od 500 kilometara, te je nakon samo 3 mjeseca postojanja stranicu aktivno koristilo više od 30.000 registrovanih korisnika.

 

                                                                      2013. Godina

                                             Nova komponenta sajta - Pik.ba “Servisi i usluge”

Rezultat radova u prethodnim godinama, je nova komponenta sajta koja objedinjuje oglase servisa i usluga. Prepoznavši bitnost te kvalitet ponuda na Pik.ba, naš tim proširuje stranicu novom vrstom oglasa - “Servisi i usluge”. U ovom dijelu, spajaju se profesionalci i servisi i usluge koje nude, te korisnici koji iste potražuju.

 

                                                                     2015. Godina

       

Pik.ba je postao član globalne mreže oglasnika, OLX, nastavljajući da djeluje pod lokalnom ekstenzijom OLX.ba. Takvo pridruživanje jasan je pokazatelj kvalitetnog rada i usluga koje OLX.ba pruža. Danas stranicu koristi više od milion registrovanih korisnika, koji oglašavaju više od 1,6 miliona aktivnih artikala.

                         

                                                                Servisi i usluge V2


Prepoznavši bitnost servisa i usluga na stranici, novom verzijom Pik.ba, izmijenjen je i dio “Servisi i usluge”. Dodavanjem novih opcija lokacije i filtriranja po kategorijama, značajno je olakšano spajanje ponude i potražnje. Uvedena je i opcija ocjenjivanja pružatelja usluga. Ukupno 26.000 servisa i usluga u 128 kategorija.

 

                                                                     2016. Godina

 

    

                                                        Fix.ba

Konstantnim istraživanjima i brigom o korisnicima prepoznali smo potrebu i odlučili da usluge i servise u potpunosti odvojimo od OLX-a i smjestimo ih na posebno mjesto. Fix.ba je potpuno novi način spajanja klijenata sa stručnjacima. Vodila nas je ideja da sa skoro 700 kategorija Fix pomogne korisnicima da na osnovu njihovih zahtjeva dobiju što bolju ponudu, dok stručnjacima nudi mogućnost da na brz i pouzdan način dođu do novih klijenata. Uz par klikova na Fix.ba rješenje će Vam uvijek biti pri ruci.